Warning
 • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 948

Ομιλητές

Νικόλαος Γεωργικόπουλος Δρ. -- Eπισκέπτης Καθηγητής Έρευνας στο Stern School of Business του Παν. της Νέας Υόρκης (NYU)

Νικόλαος Γεωργικόπουλος Δρ. Eπισκέπτης Καθηγητής Έρευνας στο Stern School of Business του Παν. της Νέας Υόρκης (NYU)

Ο Νικόλαος Γεωργικόπουλος είναι επισκέπτης Καθηγητής έρευνας χρηματοοικονομικών στο Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU) των Η.Π.Α., από τον Σεπτέμβριο του 2012, και ερευνητής στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) από το 2007. Έχει συντονίσει τέσσερις ερευνητικές εργασίες που ανατέθηκαν στο ΚΕΠΕ από το Ελληνικό κράτος και τις δύο πρώτες ερευνητικές εργασίες που ανατέθηκαν στο παραπάνω οργανισμό από πολυεθνικές εταιρείες. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στο ΚΕΠΕ, ήταν ο επιστημονικός υπεύθυνος δύο εργασιών για την διεύρυνση της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών ως εργαλείο πάταξης της φοροδιαφυγής.

Κατερίνα Γκαγκάκη -- Σύμβουλος Επικοινωνίας

Κατερίνα Γκαγκάκη Σύμβουλος Επικοινωνίας

H Κατερίνα Γκαγκάκη είναι Eπικοινωνιολόγος.
Ξεκίνησε την καριέρα της ως Ψυχολόγος και στη
συνέχεια στράφηκε στον Τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.
Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του Ιmage Making & Perception Management και πολυετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, ως
στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες. Ένας μεγάλος αριθμός Επικοινωνιακών
Προγραμμάτων και Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τα οποία
έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί, έχουν αποσπάσει δεκάδες βραβεία και
αποτελούν case studies. Διετέλεσε για επτά χρόνια, Διευθύντρια Εταιρικής
Επικοινωνίας στη VODAFONE και τα τελευταία  10  χρόνια
διαχειρίστηκς  την επικοινωνιακή στρατηγική όλων των εταιριών του Ομίλου
ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητη  Σύμβουλος Επικοινωνίας σε εταιρίες στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και την Κύπρο και ως ραδιφωνική παραγωγός.
Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε Ψυχολογία και ακολούθησε
μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή
Ψυχολογία στο London School of Economics and Political Science.

Χρήστος Βοσνίδης -- Product Development Director & Co-Founder - Threenitas S.A.

Χρήστος Βοσνίδης Product Development Director & Co-Founder - Threenitas S.A.

Ο Χρήστος Βοσνίδης είναι Product Development Director και Co-Founder της εταιρείας Threenitas SA. Διαθέτει 15ετή εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο χώρο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών, και συνδυάζει τη γνώση της τεχνολογίας με την κατανόηση των αναγκών του πελάτη. Έχει υπάρξει υπεύθυνος για την σχεδίαση και επιτυχή ολοκλήρωση σύνθετων έργων πληροφορικής, που υλοποιήθηκαν με γνώμονα την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της τεχνολογίας, και την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών.

Στέφανος Τσολακίδης -- Sales & Alliances Director - QlikView Hellas

Στέφανος Τσολακίδης Sales & Alliances Director - QlikView Hellas

Ο Στέφανος Τσολακίδης κατέχει τη θέση του Sales & Alliances Director στην QlikView Hellas. Με 10 πλέον χρόνια σταδιοδρομίας στην πληροφορική εστιάζει σήμερα το ενδιαφέρον του στα Business Analytics. Παρακολουθεί ιδιαίτερα τις διαθέσιμες τεχνολογίες καθώς και τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και έχει συμμετάσχει σε ορισμένα από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια για το Business Intelligence.

Πωλίνα Ντόβα -- Head of Operations - Owiwi Athina

Πωλίνα Ντόβα Head of Operations - Owiwi Athina

Athina P.Dova holds a Bachelor’s Degree in Law with Specialization in Labor Law and Labor Relations from Democritus University of Thrace as well as an MSc in International Business and Management from Alba Graduate Business School. Last year she took a certification in Game Theory Strategy from Yale University and recently a certificate in Design Principles & Mechanics in Gamification.

Παναγιώτης Μπόμης -- Γενικός Διευθυντής - CNN Greece

Παναγιώτης Μπόμης Γενικός Διευθυντής - CNN Greece

O Παναγιώτης Μπόμης,  Γενικός Διευθυντής CNN Greece. Μπήκε στο στίβο των ελληνικών media αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το London School of Journalism το 1997, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν  και CEO των Παναθηναϊκών Εκδόσεων. Έχει παράσχει τις υπηρεσίες του εκτελώντας καθήκοντα Business Μanager τα πρώτα δυο χρόνια λειτουργίας της DPG Digital Media ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ΤΙΜΕ Inc αφού με τον τίτλο του Chief Web Officer «έστησε» στην Ελλάδα για λογαριασμό της Olive Media τις ψηφιακές εκδόσεις του «Fortune», του «In Style» και του «People».

Ξένια Κούρτογλου -- Founder & Managing Partner Focus Bari A.E.

Ξένια Κούρτογλου Founder & Managing Partner Focus Bari A.E.

Απόφοιτος του Pierce και Deree College, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της Έρευνας Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια και μητέρα μιας κόρης 2 ετών, και το 1988 ίδρυσε την Focus Bari, ηγετική εταιρεία ερευνών με 27χρονη πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά και διεθνή αναγνώριση. Τον Μάιο του 2014, αναδείχθηκε νικήτρια του Hellenic Entrepreneurship Award με το πρωτοποριακό startup «e-satisfaction», το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από τα 60 μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, προσφέροντας καταγραφή του 360 Customer Experience in e-Commerce.

Βαγγέλης Κοτσώνης -- Co-Founder & CEO - e-Satisfaction

Βαγγέλης Κοτσώνης Co-Founder & CEO - e-Satisfaction

Ο Βαγγέλης είναι co-founder και CEO του e-satisfaction, μιας Ελληνικής υπηρεσίας που αξιοποιούν πάνω από 70 e-shops στην Ελλάδα για να έρχονται σε επαφή με τους πελάτες τους. Ασχολείται με το e-commerce και digital marketing από το 2010, ως ιδρυτής της εταιρείας Sleed, ενώ έχει συμμετάσχει και ερευνητικά σε έρευνες σχετικές με τη συμπεριφορά του online καταναλωτή.

Ερατοσθένης Κωστάρας -- Digital Marketing & Business Development - Donorwiz

Ερατοσθένης Κωστάρας Digital Marketing & Business Development - Donorwiz

"Τα τελευταία 4 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με το digital marketing μέσω της εταιρείας YES Internet, όπου και είμαι υπεύθυνος για τον τομέα του PPC (Adwords, Social Media Ads). Από την επαφή μου με τον χώρο των ΜΚΟ, προέκυψε η ιδέα του Donorwiz, το οποίο αποτελεί μια ψηφιακή πλατφόρμα για ΜΚΟ, σωματεία και γενικά οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της προσφοράς και του εθελοντισμού. Τον τελευταίο χρόνο είμαι υπεύθυνος για τον τομέα Digital Marketing και Business Development για το Donorwiz."

Άγγελος Γαλανάκης -- Head of Digital - Mindshare Greece

Άγγελος Γαλανάκης Head of Digital - Mindshare Greece

Ο Άγγελος ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του Digital Marketing & Advertising από τη Eurisko ως Digital Planner το 2009. Στη συνέχεια εντάχθηκε στη Digital Ecosystems ως Digital Manager από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και το Φεβρουάριο του 2012. Από το Μάρτιο του 2012 είναι στη Mindshare και από τον Ιανουάριο 2014 έχει τον τίτλο του Head of Digital Department. Ένα από τα βασικά του καθήκοντα και επιδιώξεις είναι να έχει μία ολιστική προσέγγιση για τα digital media, αλλά και να βρίσκεται μέσα στις εξελίξεις των νέων και αναπτυσσόμενων digital trends. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει βραβευθεί αρκετές φορές για διαφορετικά projects, τα οποία αφορούν όλα στα κυριότερα και πιο εξελισσόμενα digital trends.

Αλέξανδρος Μάνος -- CEO - VALUECOM

Αλέξανδρος Μάνος CEO - VALUECOM

Με σπουδές στα οικονομικά και την πληροφορική στο LSE, ο Αλέξανδρος Μάνος ίδρυσε το 1998 την εταιρία VALUECOM (www.valuecom.gr) που εξελίχθηκε σε ένα διακεκριμένο ελληνικό creative marketing agency. Η VALUECOM  έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με μερικές από τις σημαντικότερες μάρκες και εταιρίες παγκοσμίως: NIKE, Google,  Eurobank, UNILEVER/Algida, ΑΒ Βασιλόπουλος, TGI FRIDAYs, Όμιλος Σαράντη και άλλοι. Με DNA  από το χώρο του PR, η VALUECOM έχει εξελιχθεί σε full service agency με πλήρη inhouse skillsets.

Τάσος Βελιάδης -- Partner & Business Unit Director - Socialab

Τάσος Βελιάδης Partner & Business Unit Director - Socialab

Partner & Business Unit Director, Socialab

Ο Τάσος Βελιάδης όντας blogger από το 2006, διατηρούσε ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα tech blogs στην Ελλάδα, και ίσως το πρώτο το οποίο έφτασε να προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστών. Σήμερα, ο Τάσος είναι Partner & Business Unit Director του τμήματος Social & Content της Socialab, έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 60 διεθνή brands και διδάσκει Social Media & Email marketing στο ALBA Graduate Business School.

Σταύρος Βάσσος -- CTO - liateR

Σταύρος Βάσσος CTO - liateR

Ο Σταύρος Βάσσος έλαβε το δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα, και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο (M.Sc.) και διδακτορικό τίτλο (Ph.D) στην Επιστήμη Υπολογιστών από το University of Toronto στον Καναδά. Την περίοδο 2010-2012 εργάστηκε ως ερευνητής (research associate) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, και την περίοδο 2012-2015 εργάστηκε ως επίκουρος καθηγητής (assistant professor) στο Sapienza University of Rome στην Ιταλιά στο τμήμα Computer, Control, and Management Engineering. Κύριο αντικείμενο της έρευνας του είναι ο σχεδιασμός εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence modules) τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν σε συσκευές και προγραμματα λογισμικού ώστε να προσθέσουν προσαρμοστικότητα και αυτονομία στη συμπεριφορά τους. Από το 2015 εργάζεται ως chief technology officer (CTO) στην liateR, μια startup που παρέχει διαδραστικές πλατφόρμες για shopping.

Γιώργος Σωτηρόπουλος -- Co-Founder & Client Services Director - Linkwise

Γιώργος Σωτηρόπουλος Co-Founder & Client Services Director - Linkwise

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος είναι συνιδρυτής και Client Services Director της Linkwise. Είναι υπεύθυνος για τις επαφές με όλους τους πελάτες που συνεργάζονται με τη Linkwise ως διαφημιζόμενοι στο Affiliate Network.
Έχει εργαστεί στα Client Departments των 2 μεγαλύτερων διαφημιστικών στην Ελλάδα, της UpSet! και της Spot JWT. Από τα “χέρια” του έχουν περάσει accounts όπως η Vodafone, η Eurobank, το “Πάμε Στοίχημα” και ο Alpha TV.
Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία με ένα μεταπτυχιακό στη Διαφήμιση και στο Marketing στο Leeds University Business School.

Παναγιώτης Σαραντόπουλος -- ELTRUN/ΟΠΑ

Παναγιώτης Σαραντόπουλος ELTRUN/ΟΠΑ

Ο Παναγιώτης Σαραντόπουλος είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι επίσης μέλος του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN) όπου συμμετέχει σε έργα έρευνας κι ανάπτυξης χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ελληνική Γενική Γραμματεία Έρευνας κι Ανάπτυξης, καθώς και από ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος MSc in Industrial Engineering and Management από το Linköping University της Σουηδίας. Έχει εργαστεί ως Αναλυτής σε τμήματα Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα, την Ισπανία, και τη Σουηδία. Τα ερευνητικά, διδακτικά και συμβουλευτικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις περιοχές του Shopper Behavior (πειραματική διερεύνηση αγοραστικής συμπεριφοράς μέσω in-store, web, mobile δεδομένων) και Retail Analytics (εφαρμογές στατιστικής μάθησης με χρήση POS, loyalty, web, mobile δεδομένων).

Σωκράτης Πλούσας -- CEO - PARNASSE

Σωκράτης Πλούσας CEO - PARNASSE

Ο Σωκράτης Πλούσας είναι CEO στην PARNASSE που είναι διαχειριστής της πρώτης στην Ελλάδα πλατφόρμας equity crowdfunding, OpenCircle. Οι βασικοί κλάδοι δραστηριοποίησης είναι τα τρόφιμα, η τεχνολογία κι η Βιο-τεχνολογία. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Hellenic Start-up Association και μέλος του Δ.Σ. του Σynergies – πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Απόστολος Κουκουβίνος -- CEO - Payzone Hellas S.A

Απόστολος Κουκουβίνος CEO - Payzone Hellas S.A

Mr. Apostolos Koukouvinos holds a Diploma in Chemical Engineering from the National Technical University of Athens as well as a M.Sc. in Chemical Engineering from the University of California. In his career he has gained extensive experience in strategic planning, business development and company administration in many companies such as Hellas on Line S.A, Intrasoft S.A., Decision Systems Integration S.A, Cosmoline Telecom Services SA, InfoQuest Group of Companies, e-Vision S.A, Ergodata S.A, TotalSoft Hellas S.A and OPAP S.A.. His detailed record of experience is focused on several sectors such as banking and finance, telecommunications, mergers and acquisitions, wagering systems and large scale public projects. Throughout the years he has also served as a member of the Board of Directors for numerous companies.  As of today he holds the position of CEO of the company Payzone Hellas S.A, a company which is 100% subsidiary of OPAP S.A.

Επικοινωνία


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε
να επικοινωνήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:


 • Διεύθυνση

  Βασιλεως Αλεξανδρου 2
  Αθήνα
  Τ.Κ. 161 21


 • Πληροφορίες

  κ. Ματίνα Σταυροπούλου


 • Τηλέφωνο

  Τηλ.: 2102112000
  (εσωτ. *710)


 • email

  email: eip@eede.gr