Περιγραφή

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης που παρέχει σε σύγχρονα θέματα πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, συνδιοργανώνει με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν - ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για 11η φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Internet “E-Business Forum” στις 3 Δεκεμβρίου 2015.

Κάθε χρόνο, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων για επιχειρηματικούς σκοπούς που αναπτύσσονται ραγδαία. Αναλύονται έρευνες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο, τις τάσεις της αγοράς και τις περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Αναφέρονται καλές πρακτικές e-working και επιχειρηματικών εφαρμογών σε κινητές συσκευές. Επίσης προβάλλονται καινοτομίες και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες ηλεκτρονικού επιχειρείν που δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου.

Η εκδήλωση αυτή συγκεντρώνει σημαντικό πλήθος συμμετοχών κάθε χρόνο. Απευθύνεται σε στελέχη που ασχολούνται με την επιχειρηματική αξιοποίηση του Διαδικτύου ή παρέχουν συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Επίσης απευθύνεται και στο ευρύ κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και απασχόλησης που προσφέρονται στο δυναμικό αυτό κλάδο.

More in this category: Θεματολογία »

Επικοινωνία


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε
να επικοινωνήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:


 • Διεύθυνση

  Βασιλεως Αλεξανδρου 2
  Αθήνα
  Τ.Κ. 161 21


 • Πληροφορίες

  κ. Ματίνα Σταυροπούλου


 • Τηλέφωνο

  Τηλ.: 2102112000
  (εσωτ. *710)


 • email

  email: eip@eede.gr